Yörünge Dergisi

"Türkiye’nin Entelektüel Aklının Buluşma Noktası"

Salı, Nisan 30, 2024

Zavallılık…

Son zamanlarda muhalefetin tavrını tek kelimeyle ifade etmek istersek “zavallılık” deriz…

Akıllarınca kurguladıkları çok acemice ve sahte senaryo şudur. Cumhurbaşkanımız Erdoğan’ı ABD ve Avrupa ülkeleri liderlerinin baskısı altına girmekle itham edip suçlamak…

Bu sahte kurgu ve senaryoyu inandırıcı kılabilmek için, her söz ve eylem devlet kayıtlarına girdiği halde Cumhurbaşkanımızın ABD Başkanı ile ne konuştuğunu açıklamasını istiyorlar, daha fazla mülteci alma konusunda ABD’ye söz verdiğini iddia etmektedirler.

İddia ettikleri gibi olsaydı Batı ve ABD’ye rağmen Suriye,Libya, mavi vatan,Karabağ ve başka ülkelerde ne işimiz vardı? Bunun bir meydan okumak olduğunu hâlâ anlayamadınız mı?

Kitabın kapak renginden bile ciltler dolusu yalanlar üretebiliyolar, Ak Parti de makineler gibi ürettikleri yalanları doğrulamakta zorlanıyor doğrusu. İngiltere Bakanına atfen bir yalan uyduruyorlar, sonra da Bakan yanlış aktardılar diyerek haberi düzeltiyor, ancak hem İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener hem de CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu yalan haber üzerine kurguladıkları sahte senaryo paylaşımlarını silmiyorlar. Yalanlara inananlar olduğuna kaniler demek ki!

Bu sahte senaryoyu ürettikleri başka yalanlarla da süslüyorlar. Hatta bu durumdan sahte bir kahraman çıkması içinden de sosyal medyada ABD ve Avrupa ülkelerine ayar verir gibi sözler söyleyip güya kamuoyunda destek bulmaya da çalışıyorlar. Gülünç!

Doğrusu muhalefetin bu sahte ve uyduruk masallarına çok da alınıyorum. Neden mi? Bulundukları yerden bana baktıklarında, söyledikleri itinasız yalanlara, uyduruk masallarına inanacak kadar beni enayi mi sanıyorlar?

Muhalefet bilmez mi ki; biz kanımız ve canımız pahasına 15 Temmuzda ABD ve Avrupa ülkelerinin tasarladığı darbede Cumhurbaşkanımıza sahip çıktık. O ülkemizi yönetme yetkisini geçmişte kendinden öncekilerin bazılarında olduğu gibi ABD ve Batılılardan almadı ki, karşılarında boynu bükük dursun!

Cumhurbaşkanımıza bu millet, yurtdışında zalimlerin karşısında başı dik ve alnı açık durması ve milletimizi öylesine temsil etmesi için ABD ve Batıya rağmen yüzde elli iki oy vermiştir. Seçilmiş Cumhurbaşkanımızdır. Kimseye minnet borcu mu var ki! Hamdolsun yoktur!

Daha Fazla

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir