Yörünge Dergisi

"Türkiye’nin Entelektüel Aklının Buluşma Noktası"

Perşembe, Nisan 25, 2024

Yanlışı Terk Et!

Doğru işler yap! Sonra da dua ve tevekkül…!

Boş ver, CIA’yı, dış güçleri, ABD’yi, Rusya’yı, Avrupayı…! Cumhurbaşkanımızı devirmek istemelerini, planlarını, hesaplarını…Kanuni ilahidir o…Hakk batıl mücadelesi devam edecek…

İstanbul ve Ankara başta olmak üzere bazı belediye başkanlıklarını yukarıda bahsi geçen yapılar mı kaybettirdiler? Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde bir önceki oy oranını koruyup koruyamamanın onlarla ne ilgisi vardır?

Ak Parti içindeki AKP’lilerin kasıtlı ve kasıtsız hataları, eksikleri, kusurları, yanlışları seçim kaybettirdi…Güçleri de ne yazık ki çok fazla…

Geçmişte Cumhurbaşkanımız hiç bu kadar yalnız kalamamıştı…

Onu yalnız bırakmamak, geceli gündüzlü çalışmak, gayret etmek, uykudan feragat etmek, mesai mefhumu gözetmemekle olur…Daha da önemlisi haram helale ve kul hakkına azami ölçülerde uymakla olur. Adalet, hak hukuk çerçevesinde iş üretmekle yanlında durulur. Öyle mi oldu? Oldu da neden seçimlerde oy kaybedildi, önümüzdeki seçim için de endişe var.

Adam, Belediye seçimlerini kaybettiren yanlışlarına son sürat devam ediyor ama önümüzdeki Cumhurbaşkanlığı seçimleri nedeniyle ABD’nin CİA üzerinden Cumhurbaşkanımızı devirme planlarından bahsediyor. Yahu be adam, sen kasıtlı yanlışlarını terk etsene! Ak Parti’ye oy veren ve tüm imkanlarıyla onu müdafaa eden biri olarak ben inanmıyorum sana! Başkası nasıl inansın!

Bir cemiyette sizlerle ilgili her hangi bir suçlama yapıldığı zaman yaptığınız güzel, doğru, faydalı, iyi, güzel işlerinizi can havliyle savunalım… Ancak bizi yanlışı doğru, çirkini güzel, zararlıyı yararlı gibi anlatmaya zorlayamazsınız. Bunu yapmayız ve yapmayacağız!

CİA’nin en büyük planı Gezi Parkı kalkışması ve 15 Temmuz alçak darbe girişimiydi. Başarılı olabildi mi?

Bırak CİA’yı, dış güçleri, Avrupayı, Rusya’yı…Onlarla Cumhurbaşkanımız mücadelesini zaten yapıyor. Sen üzerine düşeni yapıyor musun?

Sen eli mühürlü olarak kasıtlı yanlışları terk et! Güzel işler yap!

Seçim çok kolay!

Daha Fazla

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir