Yörünge Dergisi

"Türkiye’nin Entelektüel Aklının Buluşma Noktası"

Cuma, Nisan 19, 2024

Sokun Kafanıza Bunu!

Ülkemizde dünyayı derinden sarsan salgın hastalık var, tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde ekonomik sıkıntılar var ve yine dünyada olduğu gibi ülkemizde ormanlar yanıyor, sel baskınları var diye bundan sonra askeri göreve çağırmak yok, milleti sokağa davet etmek yok, kim adına ne için olduğu belirsiz kaos oluşturup hükümet olmak yok, muhtıra yok, darbe yok…Yok yok yok…!

Sokun bunu kafanıza artık!

Kalın kafanız anlasın diye bir kez daha tane tane anlatıyorum…

Seçimlerde Cumhurbaşkanlığına aday olacaksınız, nasıl yöneteceğinize ilişkin güven veren politikalarınızı milletimize açıkça anlatacaksınız, milletimiz de anlattıklarınıza ikna olursa sizleri seçerek görevlendirecek…Bunun dışında tüm yollar bitti kapandı…Niçin hâlâ olması muhtemel bir sorun gördüğünüzde sağınıza solunuza bakarak birileri daha varsa buradan yeni bir iktidar doğar mı hevesine kapılıyorsunuz? Boşuna yırtınmayın, olmayacak!

Bu millet, iktidar olmak üzere millet iradesi dışındaki tüm yolları, İslam ülkelerinde olduğu gibi kaos ve çatışma olmadan kapattığı için Cumhurbaşkanımıza ömür boyu oy verse yine de hakkını ödeyemez…

Alışmışlardı…Kaos çıkar, sisli hava oluştur, kan dök, gürültü çıkar, terör eylemlerini çoğalt, sonra da yönetime el koy! Yok artık öyle! Şeytani o iş bitti…Bu hileyi bitiren de Cumhurbaşkanımızdır. Bundan sonra ne yapacaksanız milleti ikna ederek yapacaksınız! Sokun kafanıza bunu!

Deprem, sel, yangın gibi tabii afetlerden ve felaketlerden bile iktidar olma hayali kuranlar var…Yok kardeşim yok…Anlasana!

Hele bir itiraz var ki kabul edilebilir değil…İnsani de değil!

Ülkemizin tüm yükü neredeyse tek başına sırtına yüklenmiş biri olarak oradan oraya koşuşturan Cumhurbaşkanımız yorgunmuş…İnsan olarak bunca sorumluluk ve işin altında yorgun olması kadar doğal ne olabilir ki!

Alternatif kim peki? Hiçbir sorumluluğu olmayan ve konuşmak dışında da hiçbir icraatı olmayan Kılıçdaroğlu…! Kim o biliyor musunuz? Hani en dinç haliyle, yorgun olmadığı halde yürüyen merdivene ters yönden binmişti ya işte o! Güler misin ağlar mısın!

Rüyada mıyım, yoksa ne! Sen aklıma mukayyet ol ya rab!

Daha Fazla

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir