Yörünge Dergisi

"Türkiye’nin Entelektüel Aklının Buluşma Noktası"

Salı, Nisan 16, 2024

Ters Köşe Ettik..!

Oy sayımı saat 19’da değil saat 21’de ancak tamamlanabildi.. Saat 19’da, Binali Yıldırım sonuçları açıkladığında ve Ekrem İmamoğlu’nu tebrik ettiğinde bırakın YSK’daki sayımları henüz okullardaki sayımlar bile tamamlanmamıştı. Oylar henüz YSK’ya bile ulaşmadan devlet sonuçları açıkladı ve İmamoğlu’nu 800.000 farkla Büyükşehir Belediye Başkanı yaptı..
Peki sizce niye devletimiz, henüz YSK’daki sayımlar bile başlamadan, Ekrem İmamoğlu’nu İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ilan etti derseniz… SANDIKLARA DEĞİL AKDENİZ’E BAKIN… Devletimizin derdi hiçbir zaman bu seçimi kazanmak olmadı.. Sadece bizi cambaza baktırıp Akdeniz’deki petrolleri cukkalamaya çalışanlara numara yaptık ve iki aylık bir zaman dilimi kazandık… Bizim Devletimiz Dimyat’a pirince giderken evdeki bulgurdan olacak kadar aptal bir devlet değil.. Yani onlar bizi cambaza baktırdık zannederken biz onları cambaza baktırdık… Ne demişti CHP’li milletvekili.. Seçim sandıkta kazanılmaz, sayarken kazanılır… Biz bu seçimi oyları saymadan kazananlardanız… Çünkü bizim derdimiz koltuk kazanmak değil Akdeniz’deki haklarımızdan vazgeçmemekti…
Arada 800.000 fark oluştu, arayı açtık diye sevinenlere söyleyin, devlet onları yine ters köşe etti…
Hee, bu arada, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu ve onu seçenleri çok tebrik ediyorum.. Onu seçenlerin ondan görecekleri eziyetleri ve seslerini çıkaramadıklarını izledikçe zevkten dört köşe olacağız.. Çok eğleneceğiz çok.. Gerçekten her şey çok güzel olacak..????
Şenay Tek

Daha Fazla

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir