Yörünge Dergisi

"Türkiye’nin Entelektüel Aklının Buluşma Noktası"

Perşembe, Mart 28, 2024

YSK’nın Kararı Sonrası CHP’li Feyza Altun’dan Skandal Mesaj

YSK, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçiminin hukuki olarak iptaline ve yenilenmesine karar verdi… CHP İstanbul İl Hukuk Komisyonu Kadın Haklarından Sorumlu Başkan Yardımcısı Feyza Altun ise sosyal medya hesabı üzerinden skandal bir paylaşımda bulundu.

Yüksek Seçim Kurulu üyeleri, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçiminin iptaline ve yenilenmesine karar verdi. YSK üyeleri, AK Parti’nin itirazını 4 ret oyuna karşılık 7 oyla kabul etti.
SKANDAL PAYLAŞIM
YSK’nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçiminin iptaline ve yenilenmesine karar vermesinin ardından CHP İstanbul İl Hukuk Komisyonu Kadın Haklarından Sorumlu Başkan Yardımcısı Feyza Altun’dan skandal bir mesaj geldi.

 

“BOMBA PATLARSA MÜSEBBİBİ BELLİDİR”

Altun Sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla büyük tepki topladı. Altun paylaşımında “Bu süreçte bomba patlarsa, terör hortlar toplum terörize edilirse müsebbibi bellidir” ifadelerini kullandı.
TEPKİLER SONRASI SİLDİ
Feyza Altun gelen tepkilerin ardından yaptığı paylaşımı dakikalar sonra kaldırıp ifadelerini değiştirerek yeni bir mesaj paylaştı.

 

VATANDAŞLAR SERT TEPKİ GÖSTERDİ

Altun’un tehdit içeren mesajına sosyal medya kullanıcıları sert tepki gösterdi.

“Şahıs CHPKK’lıdır, bu twit açıkça samimi ikrar ve itiraftır, patlayacak bombaların, terörün ve toplumsal olayların müsebbibini bildiğini alenen itiraf etmiştir, hakkında terör soruşturması başlatılmasında kamuoyu yararı vardır”

“Feyza Altun denilen kadın halkı kin ve nefrete sürüklüyor. Savcılar göreve! ”

“Feyza Altun denen şahıs açık açık provokasyon yapıyor. Bunlar hakkında neden hala soruşturma açılmıyor? Bu tweetin hesabı neden yargıda sorulmuyor?”

Star

Daha Fazla

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir