Yörünge Dergisi

"Türkiye’nin Entelektüel Aklının Buluşma Noktası"

Salı, Mart 19, 2024

Yine CHP ve Yine Heykel

Mansur Yavaş “Ankara’ya başkan olursam ilk yapacağım eser, çok kalıcı bir eser olacak” demişti… Ve geçtiğimiz gün 350.000 dolara, yani yaklaşık olarak 2 milyon TL’ye mal ettiği Ankara’yı muasır medeniyetler seviyesine çıkaracak olan ilk icraatini görücüye çıkardı…
“Yine CHP ve yine heykel” deyip küçümsemeyin.. Bu heykel başka heykel… Bu heykel, bize uzayın kapılarını açacak olan yüzyılın en büyük icadı.. Siyonist Yahudiler’in tapındığı… Ana Tanrıça’nın kutsallığına işaret eden #BABHOMET heykeli.. Anlayacağınız, kadın rahimini tasvir eden muhteşem ötesi bir eserle karşı karşıyayız.. Yapanların ve bu hizmeti görücüye çıkaranların yüzündeki gülümsemenin altında yatan sebep hep bu hizmet aşkı..
Evet arkadaşlar.. Bugüne kadar bu muhteşem eserin üzerinde Mansur Yavaş ve ekibi çalıştı.. Bundan sonra da parkta yatan baliciler ve boş gezen sapıklar çalışır gibime geliyor… CHP’de hizmette sınır yok.. Seyirde kalın… Mansur’un yaptıkları, CHP’li belediyelerin ilerleyen dönemde yapacaklarının garantisidir.. Allah versinde siyonist Yahudiler’in erkek tanrıçasının organını tasvir eden bir hizmeti törenlerle Ankara sokaklarına taşıma konusunda acele etmeseler…Bu ülke bu kadar çağdaşlığı bir anda kaldıramaz… Ülke olarak nazarlara geliriz mazallah..

Şenay Tek

Daha Fazla

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir