Yörünge Dergisi

"Türkiye’nin Entelektüel Aklının Buluşma Noktası"

Cumartesi, Nisan 27, 2024

Kestanepazarı’nın Acı Günü

Onursal Başkanımız Hasan Dayhan, tedavi gördüğü Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde 79 yaşında hayatını kaybetti. Öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazı sonrası Hasan Dayhan, Karabağlar Paşaköprü Mezarlığı’na defnedildi.

İzmir’de birçok STK’nın kuruluşunda bulunmuş, uzun yıllar Kestanepazarı Öğrenci Yetiştirme Derneği’nin başkanlığını yaparak yüzlerce hafızın yetişmesine emek vermiş olan Onursal Başkanımız hayırsever Hasan Dayhan, tedavi gördüğü İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde dün vefat etti.

Onursal Başkanımız Merhum Hasan Dayhan için bugün Dokuz Eylül Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Camii’nde öğle namazına müteakip cenaze töreni düzenlendi. Törene İzmir Valisi Erol Ayyıldız, Katip Çelebi Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Saffet Köse, İzmir Demokrasi Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Bedriye Tunçsiper, İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Yahşi, Karabük Milli Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu, Vakıflar Bölge Müdürü Fethi Koç, İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürü Turgay Esen, Aile ve Sosyal Politikalar İzmir İl Müdürü Nesim Tanğlay, İl Gençlik ve Spor Müdürü Nüammer Uslu, AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, MÜSİAD ve DEİK Eski Genel Başkanı Ömer Cihad Vardar, MÜSİAD İzmir Şube Başkanı Bilal Saygılı, İSTOK Dönem Başkanı Ali Köstepen, İl Müftü Yardımcıları ve ilçe müftüleri ile birçok STK, siyaset ve iş dünyasının önde gelenleri, yakınları ve sevenleri katıldı.

Öğle namazının ardından kılınan cenaze namazı sonrası Hasan Dayhan’ın naaşı Karabağlar Paşaköprü Mezarlığı’na defnedildi. Hasan Dayhan’ın oğlu Cüneyd Dayhan ve ailenin ileri gelenleri defin sonrası taziyeleri kabul ederken, Kestanepazarı hocaları ve hafızları da Hasan Dayhan’ın ruhu için Kur’an-ı Kerim okudu ve yapılan hatmi şeriflerin dualarını yaptı.

Onursal Başkanımız Hasan Dayhan Tedavi Gördüğü Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde vefat etti.
Onursal Başkanımız Hasan Dayhan’ın DEÜ İlahiyat Camii’nde kılınan Cenaze Namazını Kardeşi Mustafa Dayhan Kıldırdı.
Hasan Dayhan’ın oğlu ve ailenin ileri gelenleri defin sonrası kabristanda taziyeleri kabul etti

Onursal Başkanımız Hasan Dayhan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte…
Onursal Başkanımız Hasan Dayhan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte…
kestanepazari.org.tr
Daha Fazla

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir