Yörünge Dergisi

"Türkiye’nin Entelektüel Aklının Buluşma Noktası"

Cuma, Mart 29, 2024

Metin Külünk: Ciddi Bir FETÖ Operasyonu İle Karşı Karşıya Olabiliriz

İstanbul’daki seçimlereden hile yapıldığını söyleyen AK Parti eski İstanbul milletvekili Metin Külünk, “Ülke olarak ciddi bir FETÖ operasyonu ile karşı karşıya olabiliriz.” uyarısında bulundu.

AK Parti eski İstanbul milletvekili Külünk, 31 Mart seçimlerindeki oy kaydırma skandalı ve geçersiz oylar hakkında açıklama yaptı.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Metin Külünk AK Parti’nin yetkili organlarının konuyla ilgili çalışma yaptıklarını ifade ederek “Milletimizin hangi partiye oy vermiş olursa olsun bir oyu zayi olmayacaktır.” dedi.

“CİDDİ BİR FETÖ OPERASYONU İLE KARŞI KARŞIYA OLABİLİRİZ”

Külünk, oy kaydırma skandalıyla ilgili “Ülke olarak ciddi bir FETÖ operasyonu ile karşı karşıya olabiliriz” uyarısında bulundu.

YSK’da tüm partilerin temsil edildiğine dikkat çeken Külünk, itiraz süreçlerinin devam ettiğini hatırlattı. Yaptığı paylaşımlarda sağduyu çağrısı yapan Külünk, sosyal medya ve diğer mecralar üzerinden yapılan açıklamalara itibar etmeyerek YSK’nın yaptığı açıklamaları belirtmek gerektiğini belirtti.

“Ülkemizi birileri kaos ortamına çekmek istemektedir” diyen Külünk, Türkiye aleyhinde operasyonlara karşı dikkatli olma çağrısı yaptı.

gunes.com

Daha Fazla

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir