Yörünge Dergisi

"Türkiye’nin Entelektüel Aklının Buluşma Noktası"

Çarşamba, Nisan 24, 2024

HDP’li Sezai Temelli’nin Şok Sözlerine AK Parti’den Tepki: Maskeleri Düşüyor

HDP Eş Genel Başkanı Sezai Temelli’nin skandal bir konuşması bir ortaya çıktı. Temelli, “Bugün Türkiye’nin en bereketli toprakları burası. Buralar vadedilmiş topraklar. Musa bütün ömrünü bu toprakları arayarak geçirdi. Geldiler bu toprakları da kuruttular.” ifadelerini kullandı. AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Muş ise Temelli’ye çok sert tepki gösterdi. Muş, “Maskeler düşüyor. Gerçek yüzler ortaya çıkıyor. HDP Eşbaşkanı siyonist olduğunu gizlemiyor. Sözde vaad edilmiş toprakları İsrail’e vermeyi ima ediyor.” dedi.

HDP Eş Genel Başkanı’nın seçimler öncesi 11 Mart’ta Kızıltepe’de söylediği sözlere sosyal medyada büyük tepki var.

Temelli, o mitingde “Bugün Türkiye’nin en bereketli toprakları burası. Buralar vadedilmiş topraklar. Musa, bütün ömrünü bu toprakları arayarak geçirdi. Geldiler bu toprakları da kuruttular! Bu bereketli topraklarla yanlış politikalarla çiftçiler mağdur” diyor.

AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Muş ise söz konusu konuşmaya çok sert tepki gösterdi.

Mehmet Muş twitter’dan şu mesajı paylaştı: Maskeler düşüyor. Gerçek yüzler ortaya çıkıyor. HDP Eşbaşkanı siyonist olduğunu gizlemiyor. Sözde vaad edilmiş toprakları İsrail’e vermeyi ima ediyor. Biz bu toprakları şehitlerimizin kanıyla aldık. Burası vatanımız. Bizim, Siyonist uşaklarına verecek tek karış toprağımız yok!

aksam.com

Daha Fazla

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir