Yörünge Dergisi

"Türkiye’nin Entelektüel Aklının Buluşma Noktası"

Cuma, Mart 29, 2024

Yeni̇ Zelanda Katliami ve Müslümanlar, Evanjelikler ve Siyonistler

Bu olay, GTA oynar gibi olmasıyla bir açıdan Norveç katliamına benzeyebilir.

Ama retoriği farklı.

kesin tarihler verilerek 1189 Akra kuşatmasıyla Haçlı seferlerini
1863 Viyana Kuşatmasını bilincine kodlanmış.. ayrıca Cami, İstanbul, Türkiye, Ayasofya vurgularını yapması bilinçaltındaki kararlı ve uzun vadeli planları gösteriyor.

Türkiyenin askeri ekonomik, akademik ve siyaset retoriğinde Gündem belirleyici bir güç olmaması için bir ayar denemesi…
silahlı mücadeleyi portestanlara bırakan ve birlikte yaşamayı öne çıkaran katoliklere de aynı anda Haçlı seferlerine ve Kudüs’e giden kanlı yolu via dolorosa yı kendince anlamlandıran bir amaç.. .

Bu çok maksatlı oparasyon hem gerçek Siyonistlerin hem de onların Hıristiyanlıktaki uzantıları olan Evanjelist kıyamet öncesi belirtileri ateşlemek hızlandırmak için yapıldığı açık…

Batıdan gelecek tüm senaryolarının merkezinde en evantajlı konumda olacak olan tabi ki eli zihni ve bilinci kanlı Yahudiler…

Müslüman katliamının merkezi olarak dünyanın bir ucundaki ilk Cuma namazının kılındığı bir şehrin, Yuhanna İncilinin ifadesiyle yerin en uç noktasını tebreştirmek için “Mesih Kilisesi” diye çevirebileceğimiz adıyla Christ Church (Yeni Zelanda) seçilmesi ‘nın seçilmesi piyonların gerçek savaşını gösteriyor.
Hıristiyan dünyası kendi kehanetleriyle başbaşa..
biz müslümanların gerçek gelecek tarihi belli.
Ey Müslümanlar Rabbin huzuruna tek tek alınacaksınız ve yaptıklarınızdan başka size kurulan tuzaklara karşı da hesap vereceksiniz….

(Prof. Dr. Mustafa ALICI )

Daha Fazla

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir