Yörünge Dergisi

"Türkiye’nin Entelektüel Aklının Buluşma Noktası"

Cuma, Nisan 19, 2024

Şan, Şöhret Bekleyen Yanılır

AK Parti İl Başkanlığı Toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Hassasiyetlere dikkat edeceğiz. ‘Burada da işte hanımlar fazla oldu’ deme hakkımız yok. Bu toplumun yüzde 51’i bayan. Buna bir defa dikkat edeceğiz.” dedi. Ayrıca Erdoğan, “Bu davanın sonunda mal, mülk, şan, şöhret bekleyen yanılır” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti İl Başkanlığı Toplantısında konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasında, ”Her kademede çeşitli dönemlerde bayrak değişimleri yaşandı. AK Parti’yi AK Parti yapan değerlerimiz hep dimdik ayakta kaldı. Son 16 yıllık dönemeden hep beraber geldik. Bir gece ansızın gelebiliriz dedik sözümüzde durduk. Teröristleri inlerinde bastık, imha ettik imha ediyoruz.” dedi.

Erdoğan, ”İstanbul’un Eski Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Nurettin Sözen, Mart ayında yapılacak yerel seçimler öncesi başkanlık döneminde İstanbul için neler yaptıklarını, “5 yıl içerisinde 2 defa yapılmış olan işçi grevinde biriken çöplerdir. Grevi olmayan bir toplumda yaşamaktansa, çöp yığınlarıyla demokrasi içinde, sendikası, toplu sözleşmesi olan, grevi olan bir düzende yaşamayı yeğlerim diyorum” ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Grev olmuyorsa demek ki işçinin hakkını veriyorsun, hukukunu gözetiyorsun, öyleyse de toplumun genelinde grevler minimize oluyor, grevsiz bir toplum meydana getirdik ama bak şimdi İzmir’de, İZBAN’da grev yar. Hadi buyrun niye çözmüyorsunuz? CHP mantığında grev var. Biz geldik, İstanbul’da çöp kaldı mı? Bizimle birlikte grev denilen olaylar ortadan kalktı. Yolsuzluk, yasaklar, yokluk bizim dönemimizde olmadı. Benden önceki CHP’li belediye başkanı Nurettin Sözen, Ümraniye çöplüğünün patlamasıyla ilgili değerlendirme yaptı, çok üzüldüm. CHP çiledir, ama biz bu çileyi çektirmedik, susuzluğu, hava kirliliğini yaşatmadık.” şeklinde konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan sözlerine şöyle devam etti:

Partimizdeki metal yorgunluğuna karşı önlemlerizi aldık. Siyaseti ve siyasetçi, elitçilerin elinden kurtarmak için çok çalıştık, çok emek sarfettik. Her ilçede, her ilde eksiğimizi, fazlamızı görüp ona göre yola devam edeceğiz. Yerel seçimler sadece belediye başkan seçimi değildir. Büyükşehirlerde belediye meclis üyeleri de var, burada da sık eleyip dokuyacağız.

Seçim kaybeden, oyu düşen, halkla arasındaki iletişimi bozulan her arkadaşımız dönüp kendini sorgulamalı. ‘Nerede yanlış yaptım? Suçu başkalarına atmak, hele hele millete atmak sadece züğürt tesellisidir.

Her ilçede, her ilde eksiğimizi, fazlamızı görüp ona göre yola devam edeceğiz.

Hassasiyetlere dikkat edeceğiz. ‘Burada da işte hanımlar fazla oldu’ deme hakkımız yok. Bu toplumun yüzde 51’i bayan. Buna bir defa dikkat edeceğiz.

Dünya değişirken bizim yerimizde saymamız işin tabiatına aykırıdır. 18-35 yaş arası kuşağa kendimizi daha iyi anlatmamız lazım.

Bu davanın sonunda mal, mülk, şan, şöhret bekleyen yanılır.

Daha Fazla

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir