Yörünge Dergisi

"Türkiye’nin Entelektüel Aklının Buluşma Noktası"

Perşembe, Nisan 25, 2024

İmamoğlu Belediye Verilerini Niçin Kopyalatmak İstedi?

MİT personelinin resmi ofis binalarına aleni girip çıkan %2 lik masa başı personeli hariç %98’inin maaşı çeşitli kurumlar üzerinden çeşitli pozisyonlarda gösterilerek ödenir. İBB üzerinden de sayısını normal olarak bilinmeyen MİT personelinin maaşı ödeniyor.
2. Maaşı İBB üzerinden ödenen Bu adamlardan 400 civarı aslan parçasının direk PYD- YPG’nin içinde olduğu söyleniyor. Bu 400 civarı aslan parçasının açığa çıkarılması özellikle PYD-YPG’ni yularını elinde tutan PENTAGON ve CIA için büyük hayati önem taşıyor.
3. Bu sebeptendir ki CHP adayı koltuğa oturduktan 30 küsür saat sonra bir yerlerden kendine gelen talimat doğrultusunda ilk olarak İBB kozmik odasındaki bütün verilerin kopyalanması talimatını veriyor.
4. Hali hazırda zaten bilgi işlem dairesi ana bilgisayarlarında 3 ayrı yedek olarak tutulan bilgileri guya kopyalamak üzere ne idüğü belirsiz bir kaç şirket çalışanı harddisk dolu bavullarla geliyor. Vatansever aklı başında bilgi işlem çalışanları durumu yukarı bildiriyor.
5. Hakan Fidan’ın bir kaç kahramanı bilgi işlem merkezine hızlı bir şekilde intikal ediyor. Ne idüğü belirsiz bu bilgi işlemci şirket çalışanları biz emir aldık ve bu verileri götüreceğiz diyorlar. Tartışma büyüyor.
6. Nasıl oluyorsa nereden çıktığı belli olmayan silahlar ortaya çıkıyor. Fidan paşanın fidan boylu yiğitleri de silahları çekiyor. Mermiler namluya sürülüp emniyetler açılıyor. Aslan parçaları bizim cesedimizi çiğnemeden buradan bu bilgileri çıkaramazsınız diyorlar.
7. Sonrası malum çok hızlı bir yargı kararıyla malum şer ittifakının adayının verdiği emir iptal ettiriliyor.

Ve o veriler oradan dışarı çıkmıyor.
8. Malum şahsın XYZ partilerinin büyükşehir belediye başkan adayı değil çok ciddi bir MİLLİ GÜVENLİK sorunu olduğunu defalarca söyledik.

Söylemeye de devam edeceğiz.

Tehlikenin boyutunu anlamayan VATANSEVER SOL görüşlü kardeşlerimiz belki yeniden düşünürler…….

Daha Fazla

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir