Yörünge Dergisi

"Türkiye’nin Entelektüel Aklının Buluşma Noktası"

Cuma, Nisan 19, 2024

FETÖ’den, Zillet İttifakının Algı Operasyonuna Açık Destek Videosu: Afrikalılara ‘İmamoğlu’na Mazbatayı Ver’ Diye Söyletip FETÖ Hesaplarından Yaydılar…

İstanbul’da AK Parti’nin, usulsüz ve hileli oy tespiti üzerine yaptığı itirazların ardından YSK’nın çalışmaları devam ederken panik havasıyla saldırıya geçen Zillet İttifakı sosyal medyada çığırtkanlıklarını artırdı.

31 Mart seçimleri sonrası oluşan tablodan kaos ortamı çıkarmak isteyen karanlık ellerin son çalışması FETÖ’nün Afrika yapılanmasından geldi.

Şaibe ve usulsüzlüklerin damga vurduğu İstanbul seçimlerinde CHP, Kandil’in siyasi uzantısı HDP ve İP’in adayı Ekrem İmamoğlu’na FETÖ bu defa videoyla destek verdi. Ortada bu kadar usulsüzlüğün olduğu belgelenen İstanbul seçimleriyle ilgili Yüksek Seçim Kurulu’na baskı yapmaya devam eden FETÖ her şeyi oldu bittiye getirmeye çalışıyor.

FETÖ’CÜ HESAPLAR SERVİS ETTİ, FETÖ’NÜN KAPATILAN KANALI YAYDI

FETÖ’cülerin yönettiği sosyal medya hesabı @kacsaatolduson hesabından servis edilen video, terör örgütü FETÖ’nün kapatılan kanalı Samanyolu kanalında haberleştirilerek okuyuculara servis edildi.

AFRİKALILARA ŞARKI SÖYLETTİLER

FETÖ’nün 1996’da okul açmaya başladığı ve ‘Türkçe Olimpiyatları’ organizasyonuyla kirli emellerine alet ettiği Afrikalılar bu defa da Türkiye’deki seçim için FETÖ’cüler tarafından malzeme yapıldı. FETÖ’nün dünyada en faal olduğu yerlerin başında gelen Afrika’da çekildiği görülen videoda bir grup insanın ‘Mazbatayı Ver’ şarkısını söyledikleri görülüyor.

FİRARİ FETÖ’CÜ USLU: CHP’YE İSTANBUL’U BİZ KAZANDIRDIK

Firari FETÖ’cü Uslu, yaptığı Twitter paylaşımında, tarihe geçecek usulsüzlük skandallarına sahne olan seçim sonuçlarında FETÖ’nün parmağı olduğunu ima etmiş, CHP ve İmamoğlu’nun, FETÖ’nün 17-25 Aralık darbe girişimi sayesinde İstanbul ve Ankara’yı kazandığını ifade etmişti.

Gunes.com / Haber Merkezi

Daha Fazla

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir