Yörünge Dergisi

"Türkiye’nin Entelektüel Aklının Buluşma Noktası"

Cuma, Mart 29, 2024

‘Terör Ağalarının Taşeronu 4’lü Çete’

Kandil’den gelen talimatla CHP ve HDP’nin kol kola girdiğini söyleyen Başkan Erdoğan, “Yanında adı İYİ olan bir partiyle adı Saadet olan bir particik var. Bunlar dörtlü çete” dedi. Erdoğan, “Biz CHP gibi 3- 5 fazla oy için, Pensilvanya’daki o şarlatana, Kandil’deki terör ağalarına taşeronluk yapmıyoruz” diye konuştu.

Başkan Erdoğan, “Biz CHP gibi 3- 5 fazla oy için, Pensilvanya’daki o şarlatana, Kandil’deki terör ağalarına taşeronluk yapmıyoruz. Konuştuğumuzda CHP’nin başındaki zat gibi yalan iftirayla değil, yarınlarımız, hizmetlerimiz, projelerimizle konuşuyoruz. Şu an Bay Kemal’in en büyük özelliği yalan, iftira. Onun için açtığım bütün davaları kazanıyorum. Birisinden bir, birisinden 1.5 milyon. Onları aldıktan sonra inşallah Mehmetçik Vakfı’mıza hibe edeceğiz. Çünkü Bay Kemal, benim Mehmetçiğimi hep küçümsemiştir. Afrin’e girdiğinde maalesef onlara yanlış yapmıştır. Teröristle mücadelede yanlış yapmıştır ve hiçbir zaman vatansever bir tutum göstermemiştir” dedi.

İSTİKLAL MARŞI’NI BİLE OKUMUYORLAR

CHP’nin terör örgütüne teslim olmasını eleştiren Erdoğan, “İşte şimdi Kandil’deki teröristler ona talimat veriyor. HDP’ye diyorlar ki; ‘CHP’yle beraber seçime gireceksin. AK Parti’ye diz çöktürmek için bunu yapacaksın.’ Yanında bir de adı İyi olan parti var. Bir de yanlarında adı Saadet olan particik var. Bunlar dörtlü çete. Kime karşı birleşiyor, Cumhur İttifakı’na. Cumhur İttifakı’nın özelliği ne, milliyetperver, vatansever ve bizim rabiamız var” dedi. Erdoğan, HDP’nin kongrelerinde İstiklal Marşı’nın bile okunmadığına işaret ederek, “İstiklal Marşı’nı dahi okumayanlarla Bay Kemal, sen nasıl kol kola giriyorsun? İYİ Parti sen nasıl bunlarla kol kola giriyorsun? Saadet sen nasıl bunlarla kol kola giriyorsun? Bunlar kongrelerinde benim şu güzel bayrağımı dahi astırmayanlardır” diye konuştu.

Vatandaşlara uyarılarda bulunan Erdoğan, “Bugün CHP, ülkemizin gördüğü en alçak ihanet çetesi FETÖ’nün desteğiyle seçim kazanma hesabı yapan bir ekibin tasallutu altındadır. Bugün CHP, milletimizi PKK’yla tehdit edenlerin desteğine bel bağlamış bir zihniyetin işgali altındadır” şeklinde konuştu.

AL GÜLÜM VER GÜLÜM PAZARLIĞI

24 Haziran seçimlerinde olduğu gibi yine ülkemizde çok büyük bir siyaset mühendisliği yapıldığına dikkat çeken Erdoğan, “CHP’yle Pensilvanya, adı İYİ olan partiyle bölücü örgütün siyasi uzantısı, ‘zillet ittifakı’ şemsiyesi altında bir araya getiriliyor. Normal şartlarda sokakta yolları dahi kesişmeyecek partiler, kapalı kapılar ardında ‘al gülüm ver gülüm’ pazarlığına girebiliyor. Türkiye’de adı millet düşmanlığına çıkmış, insanımızın değerleriyle, inancıyla, tarihiyle kavgalı ne kadar kesim varsa, hepsi de koro halinde zillet ittifakına alkış tutuyor” ifadelerini kullandı.

Daha Fazla

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir